Altijd dichtbij

Bereikbaar voor al je vragen

Onze visie

Energie is solidariteit. Als we de markt op zijn beloop laten zal de ongelijkheid en energiearmoede toenemen. Wij willen graag dat duurzame energie voor iedereen bereikbaar is. Ook als je geen geld hebt om te investeren in zonnepanelen kun je meedoen in projecten van Delfshaven Energie Coöperatie. En zo toch profiteren van duurzame elektriciteit én daarmee geld verdienen. Mensen die een duurzaam en sociaal rendement willen maken op hun spaargeld kunnen via crowdfunding nieuwe daken mogelijk maken.

Wijkwervers

Om leden voor de coöperatie te werven werken we graag met Wijkwervers: lokale mensen met een goed netwerk onder de doelgroep in de wijken Bospolder, Tussendijken, Schiemond, Spangen, Oud-Mathenesse en Lloydkwartier. Begin 2021 willen we 150-200 huishoudens geworven hebben. We kunnen een aanbrengbonus bieden van 10 euro per huishouden in de vorm van een vrijwilligersvergoeding of zonnepaneeldelen. Interesse om wijkwerver te worden? Stuur ons een mailtje.

Bestuur

Als bestuur ontwikkelen we nieuwe zonnedaken en projecten en zorgen we voor de organisatorische en administratieve afhandeling van de stroom en de betalingen. We zijn op zoek naar versterking en uitbreiding van het bestuur van Delfshaven Energie Coöperatie. We hebben vacatures voor communicatie, ledenwerving en administratie. Het bestuurswerk an sich is vrijwilligerswerk maar voor specifieke taken of projecten is een vergoeding beschikbaar.

Huidige bestuursleden:
Julia Hevemeyer
Robbert de Vrieze
(Jessica Curta)

Contact met Delfshaven Energie Coöperatie

Delfshaven Energie Coöperatie bestaat uit een netwerk van professionals en vrijwilligers. Daarom zijn wij het best bereikbaar via e-mail: info@delfshavenenergiecooperatie.nl. Maar als persoonlijk contact jouw voorkeur heeft dan kun je bellen met Julia Hevemeyer (06.48731519) of Robbert de Vrieze (06.19354343).

Ons adres:
Delfshaven Energie Coöperatie
p/a Schiezicht
Mathenesserdijk 272b
3026 GN Rotterdam

E-mail: info@delfshavenenergiecooperatie.nl
Inschrijving KvK: 62656694
Bankrekeningnummer: NL46 RABO 0354 7272 57

Fotografie

De foto’s op deze website zijn gemaakt door Frank Hanswijk.