Altijd dichtbij

  bereikbaar voor al je vragen

Onze visie

Energie is solidariteit. Wij vinden dat duurzame energie voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom kun je ook meedoen in projecten van Delfshaven Energie Coöperatie als je geen geld hebt om te investeren in zonnepanelen. Zo maak je toch duurzame elektriciteit én verdien je er geld mee. Samen vormen we een coöperatie en houden we de winst in de wijk. Bij Delfshaven Energie Coöperatie draait alles om duurzaam en sociaal rendement.

Wijkwervers

Om leden voor de coöperatie te werven werken we met Wijkwervers: lokale mensen met een goed netwerk in Delfshaven. Voor het aanbrengen van nieuwe leden bieden we een leuke bonus. Heb je interesse om wijkwerver te worden? Stuur ons een mailtje.

Bestuur

Als (bewoners)bestuur ontwikkelen we nieuwe zonnedaken en projecten in samenwerking met Energie van Rotterdam (het platform van Rotterdamse Energiecoöperaties). En we zorgen voor de organisatorische en administratieve afhandeling van de stroom en de betalingen. Op dit moment wordt het bestuur gevormd door:

Robbert de Vrieze (voorzitter)
Julia Hevemeyer (secretaris)
Mighael Vroom (penningmeester)
Jessica Curta
Wouter Deen

Wil je ook meehelpen om Delfshaven aan de duurzame energie te krijgen? Graag! Er is altijd wel iets te doen dat past bij jouw interesses en vaardigheden. Laat het ons weten!

Contact

Delfshaven Energie Coöperatie bestaat uit een netwerk van professionals en vrijwilligers voor en door bewoners. Wij zijn het best bereikbaar via e-mail: info@delfshavenenergiecooperatie.nl.
Maar als persoonlijk contact jouw voorkeur heeft dan kun je bellen met Julia Hevemeyer (06.48731519) of Robbert de Vrieze (06.19354343).

Ons adres:
Delfshaven Energie Coöperatie
p/a Schiezicht
Mathenesserdijk 272b
3026 GN Rotterdam

E-mail: info@delfshavenenergiecooperatie.nl
Inschrijving KvK: 62656694
Bankrekeningnummer: NL46 RABO 0354 7272 57

Fotografie

De foto’s op deze website zijn gemaakt door Frank Hanswijk.