Ga naar de inhoud

Samen energie maken

Samen maken we Rotterdam West duurzaam. Word lid van Delfshaven Energie Coöperatie en doe mee met onze collectieve zonnedaken.

Lid worden

Als leden van Delfshaven Energie Coöperatie zijn we samen eigenaar van de energiecoöperatie. Ook beslissingen nemen we samen. Over nieuwe projecten of waar het geld uit ons wijkfonds aan wordt besteed. In de coöperatie heeft iedereen een gelijke stem: one man one vote’.

Wil jij ook je stem laten horen? Word dan lid en beslis mee over wat belangrijk is voor Delfshaven. De coöperatie is van ons samen!

Doe mee met ons nieuwe zonnedak op OBS Delfshaven

De kans om mee te doen. Openbare basisschool Delfshaven aan de Pieter de Hoochstraat 52 krijgt 122 zonnepanelen. Die produceren per jaar ongeveer 42 megawattuur. Dat is voldoende groene stroom voor 19 Rotterdamse huishoudens!

Werk maken van de energietransitie

Er is veel werk in de energietransitie. Ben jij op zoek naar ander werk? Spreekt een technisch beroep jou aan? En lijkt het je leuk om aan de slag te gaan in je eigen wijk? Schrijf je dan in voor een opleiding tot zonnepaneel installateur bij WijkEnergieWerkt. En bouw mee aan onze zonnedaken!

Energie besparen

Delfshaven Energie Cooperatie werkt samen met de Energiebank Rotterdam aan energiebesparing in de wijk. De energiebank leidt energiecoaches op die mensen, individueel of in groepen, helpt met energie besparen.

Zoek jij hulp bij energie besparen? Of wil je andere mensen helpen met energie besparen? Meld je dan aan bij de energiebank.

doe nog meer

Abonneer je op de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat we doen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Help mee bij Delfshaven Energie Coöperatie

We zoeken mensen die mee willen denken bij de uitwerking van ons wijkfonds, maar ook die willen meehelpen bij de communicatie, Heb je belangstelling? Neem contact op met het bestuur.

Direct energie besparen in huis

Zelf doen? Kijk dan voor een zee aan praktische adviezen op de site van Energiebank Rotterdam.

Wil je een goed advies om energie te besparen, maak dan een afspraak met de taalmilieucoaches in Delfshaven.

Samenwerken met Delfshaven Energie Coöperatie

Is jouw organisatie duurzaam bezig in de wijk? Dan maken we graag kennis met jou!