Ga naar de inhoud

Tussenstand ledenwerving

Hoe gaat het nu met het leden werven voor de eerste twee zonnedaken?

Hoe gaat het nu met het leden werven voor de eerste twee zonnedaken? Sinds het begin van de werving (die begin januari pas echt goed kon beginnen) hebben inmiddels  al 50 mensen als sponsor interesse getoond om mee te financieren. Dat is hardstikke mooi! Want hoe meer we zelf kunnen financieren als bewoners hoe minder we de banken nodig hebben. En dat is gunstig voor het rendement en de betrokkenheid. Half februari is de formele obligatieovereenkomst klaar, dan kan de daad bij het woord gevoegd worden.

12 mensen hebben zich tot nu toe aangemeld als supporter. Met deze 25 euro deelneming bieden we met name ook voor mensen zonder al te veel spaargeld de mogelijkheid om toch te profiteren van de voordelen en opbrengsten van duurzame elektriciteit. We hebben minimaal 64 (en maximaal 114) €25 leden nodig om het project mogelijk te maken. Dus zegt het voort! https://www.youtube.com/watch?v=ypz9G2j45D8. Want binnenkort gaat ook de werving voor de panelen op de Vierambachtschool van start.

Wil je meer weten over hoe het precies werkt? Ben je benieuwd wie er nog meer betrokken is bij een duurzaam Delfshaven? Of heb je andere vragen?