Ga naar de inhoud

Nog tot 10 juni inschrijven voor obligaties zonnedaken

Al heel wat wijkgenoten -in totaal nu 150- hebben zich ingeschreven voor deelname aan één van de drie zonnedaken op scholen in Delfshaven.

Al heel wat wijkgenoten -in totaal nu 150- hebben zich ingeschreven voor deelname aan één van de drie zonnedaken op scholen in Delfshaven. Inmiddels is het dak van de Vierambachtschool 100% door bewoners gefinancierd en hebben we met OBS Dakpark en de Boog het minimum van 25% gehaald. Hiermee gaan de 3 zonnedaken met 900 zonnepanelen definitief door!

De komende 2 weken willen we nog zoveel mogelijk mensen betrekken bij onze zonnedaken: we flyeren, staan van 30 mei-2 juni op het vertrekplein van de Avondvierdaagse en betrekken de verschillende wijknetwerken.

Wil jij ook zelf duurzame energie opwekken maar heb je geen eigen dak? Vind je het belangrijk om zonne-energie te stimuleren? Doe dan mee met onze coöperatieve zonnedaken - goed voor het klimaat, goed voor onze wijk en goed voor je portemonnee.

Je kan meedoen als financier en dan investeer je in obligaties van 200 euro per stuk. Of je kan meedoen deelnemer en betaalt dan 25 euro. Je kan je nog inschrijven voor obligaties tot 10 juni, dus ga snel naar de pagina "Doe mee" en schrijf je in! Vooral het dak van OBS de Boog kan nog financiers gebruiken. Als de daken volledig gefinancierd zijn kom je op een wachtlijst voor de volgende daken.

Help ons met deze laatste eindsprint. En vertel het door aan je familie, vrienden en buren!