Ga naar de inhoud

Met 173 leden kunnen we los! Maar er is ruimte voor meer.

We hebben alle doelen gehaald: Er kunnen drie zonnedaken in Delfshaven aangelegd gaan worden!

We hebben alle doelen gehaald: Er kunnen drie zonnedaken in Delfshaven aangelegd gaan worden! Er hebben zich al 173 deelnemers aangemeld, die samen ruim voldoende geld inleggen om na de zomer in onze eigen wijk zonne-energie op te gaan wekken!

Het zonnedak op de Vierambachtschool is nu 100% gefinancierd met obligaties. De inschrijving daarvoor is dan nu ook gesloten. Er is bij dat dak nog wel ruimte voor zes €25,- leden.

De zonnedaken op de Dakparkschool en OBS de Boog hebben nu ook beide het minimum van 25% crowdfunding gehaald. Voor die twee daken is de inschrijftermijn voor obligaties verlengd tot eind juni. Daarna is ook daar de financial close waarbij we kunnen bepalen hoeveel financiering van het Energie Samen Realisatiefonds nodig is. Ook hier is nog ruimte voor €25,- leden, nog 9 bij OBS Dakpark en 57 bij OBS de Boog. De €25,- leden kunnen zich nog tot na de realisatie in het najaar aanmelden.

Bovendien heeft de Rijksdienst de subsidieregels zeer recent versoepeld. Daarom speelt bij deze laatste inschrijfronde je postcode geen rol meer: iedereen die in Delfshaven woont kan met obligaties deelnemen aan deze twee daken. Dus grijp je kans en schrijf je voor 30 juni in!