Ga naar de inhoud

Feestelijke start installatie zonnepanelen šŸ„³ šŸŽ‰ šŸ”†!!!

Het gaat nu echt beginnen! De eerste van 900 zonnepanelen worden deze week geĆÆnstalleerd op basisschool de Boog in Schiemond.

Het gaat nu echt beginnen! De eerste van 900 zonnepanelen worden deze week geĆÆnstalleerd op basisschool de Boog in Schiemond. Om dat te vieren is er zaterdagmiddag 15 oktober een feestelijke kick-0ff. Dat begint om 14:00 op het Middellandplein waar op dat moment een leuk stadsprogramma van de Solar Biennale plaatsvindt. Vanaf daar wandelen we in een muzikale optocht langs de drie coƶperatieve zonnedaken van Delfshaven Energie Coƶperatie om uit te komen in Schiemond. Daar kun je in een hoogwerker een demonstratie zonnepanelen leggen volgen met Wijkenergie Werkt, kennismaken met de leden van Delfshaven Energie Cooperatie, een drankje doen op de borrel en het feestelijke startmoment meemaken.

Programma
14:00 Verzamelen op Middellandplein (met activiteit van de Solar Biennale)
14:45 Start wandeling naar OBS Vierambacht, met lokaal cultureel programma
15:15 Vervolg wandeling naar tussenstop Park 1943 met circulair Minga brood van het Bollenpandj
15:45 Vervolg wandeling naar OBS Dakpark, met lokaal cultureel programma
16:15 Vervolg wandeling naar OBS de Boog
16:30 Aankomst bij OBS de Boog met demonstratie zonnepanelen plaatsen, kennismaking en borrel
17:00 Officiƫle start van het installeren van de zonnepanelen
18:00 Einde

Je kunt de hele route meelopen of aansluiten bij een dak naar keuze. Zo groeit de stoet als bij de rattenvanger van Hamelen en wordt de kracht van de duurzame beweging in Delfshaven steeds zichtbaarder. Maar je kunt natuurlijk ook aan het eind van de dag bij de borrel aansluiten. Van harte welkom!