Ga naar de inhoud

Energiecoach worden?

Help Rotterdammers om energie te besparen. Word energiecoach. Op 25 april is er een meeting van Energieloket Rotterdam met leden van energiecoöperaties die daar belangstelling voor hebben. Meld je aan!

De kortste weg naar een duurzame samenleving is minder energie verbruiken. Er is nog zoveel te winnen door te isoleren of gewoon allerlei slimmigheidjes in huis toepassen. En zoveel Rotterdammers doen dat nog niet.

Als energiecoach ga je bij de inwoners van onze stad thuis langs. Je beoordeelt waar de winst te behalen is en geeft een advies op maat. Over isolatie, over betere lampen en over praktische tips waarmee toch voor tientallen euro's energie kunt besparen.

Als lid van een coöperatie ben je doorgaans bewust met energie bezig. Deel je kennis en leer er zelf ook nog wat bij. Help onze stadgenoten vooruit en hun energiearmoede te beperken. Deelname aan de meeting op 25 april verplicht je nog tot niets. Ga gewoon je licht opsteken. Meld je aan via Yvette Prinsen van EvR op yvette@energievanrotterdam.nl